Temui Isteri Joel McHale, Sarah Williams

Sukar untuk disembunyikan daripada perhatian selebriti, tetapi Joel McHale dan isterinya Sarah Williams adalah pasangan yang melakukan perkara itu selepas dua dekad berkahwin.

Siapa Sarah Williams?
Sarah Williams ialah warganegara Amerika yang dilahirkan pada 10 Ogos 1970. Dia kehilangan bapanya ketika dia berumur sepuluh tahun, memaksa ibunya untuk membesarkan dia dan abangnya seorang diri.

Dia sentiasa memuji ibunya dan betapa keras ibunya bekerja untuk memastikan dia mempunyai zaman kanak-kanak yang baik. Ibunya kini menghidap penyakit Alzheimer. Tidak banyak yang diketahui tentang kehidupan masa lalu dan sekarang, tetapi menurut McHale, dia seorang ibu super. Vinodini dan isterinya sering menghadiri acara, jadi penting untuk mengetahui apabila kedua-duanya bertemu.

Bagaimana awak bertemu?
Sarah dan Joel pertama kali bertemu apabila pelakon itu menamatkan pengajiannya di Universiti Washington. Dia serta-merta jatuh cinta dengannya dan mula mengajaknya keluar melalui rakan bersama.

Pasangan itu bertemu pada tahun 1995 ketika mereka berusia 20 tahun. Joel pernah berkata bahawa sebelum dia bertemu dengan bakal isterinya, dia tidak bernasib baik dalam percintaan dan menyangka begitulah, jadi dia mendekatinya melalui seorang kawan.

Rakan itu berkata, “Saya bertanya, tetapi ada peluang yang baik, kawan,” ingat McHale. Sara melompat pada peluang itu dan kedua-duanya nampaknya berjaya. Mereka berpacaran selama setahun sebelum mengikat tali pertunangan pada 1996 di tengah-tengah rakan dan keluarga. Williams memakai pakaian vintaj ibunya ke majlis perkahwinannya.

Pada 2020, Williams menyiarkan beberapa gambar perkahwinan ketika dia meraikan 24 tahun perkahwinan dengan suaminya.

Dia berkata, “24 tahun yang lalu dan saya melakukannya. Kami masih muda, bercinta dan tidak bersalah, tetapi saya sangat bersyukur kerana kami bertemu antara satu sama lain dan memilih satu sama lain. Saya sayang kamu.” !”

Dia berkata rantai itu milik arwah neneknya, kerana ia adalah pakaian vintaj kerana ibunya memakainya pada majlis perkahwinannya pada 1967.

Pada tahun 2021, pada ulang tahun ke-25 mereka, Sarah sekali lagi berkongsi foto perkahwinannya dengan kapsyen Bagaimana ini boleh berlaku? Anda dan saya seronok bersama selama ini… kadangkala, anda adalah segala-galanya. Anda adalah pasangan terbaik yang introvert, anda tidak, tetapi anda memahami keperluan untuk kesendirian yang tenang, saya sayang anda dan saya bersyukur menjadi isteri anda.

Pada 2022, dia meneruskan tradisi itu tetapi kali ini dia berkongsi gambar dua kanak-kanak itu.

Selamat hari lahir sayang dan terima kasih kerana menjadi kawan baik dalam hidup. Saya sangat gembira kerana saya berkembang dengan anda. dia menulis.

Bagi sesiapa yang tertanya-tanya bagaimana dia mengekalkan perkahwinannya selama ini, McHale menerangkan hubungannya dengan isterinya dalam Reddit AMA. Joel menjelaskan bahawa dia sentiasa cuba mengatasinya dan tidak mengambil mudah.

“Dengan jadual saya, ia sangat sukar bagi saya. Tetapi percayalah, kekurangan masa terbesar yang saya ada adalah lebih daripada yang lain. Matlamat pertama saya adalah untuk meluangkan sebanyak mungkin masa bersama isteri dan anak-anak saya.”

Mereka mempunyai dua anak lelaki.
Pasangan itu mempunyai dua anak lelaki, tiga anjing dan seekor arnab di rumah. Walaupun mereka berkongsi gambar masa mereka dengan anak-anak dan haiwan peliharaan mereka, mereka tidak begitu aktif di media sosial.

Selepas kelahiran anak pertama, pasangan itu menghadapi kesukaran. “Dia dilahirkan dengan dua lubang besar di dalam hatinya,” kata McHale. “Ia menakutkan; kami tidak boleh mempercayainya. Tetapi kami mula mengatasinya. Tiada apa yang boleh anda lakukan selain bergerak ke hadapan.” boleh,” McHale berkata. Ia gelap dan terdapat terowong, tetapi kami berjaya ke seberang. Bagi ibu bapa lain, ia adalah terowong yang tidak berkesudahan. Setahun sebelum penghibur itu diperkenalkan kepada masyarakat, isterinya melahirkan anak kedua mereka, Isaac, dan pasangan itu mengalami keguguran.

Dia menyebutnya sebagai salah satu momen paling sukar dan Dr. Terima kasih kepada Drew Pinsky. Pelakon itu membuka tentang situasi dan bagaimana dia akan sentiasa berterima kasih kepada hos Loveline.

“Ia sangat peribadi, tetapi isteri saya mengalami keguguran dan kami memberinya banyak nasihat,” kata McHale kepada S Weekly. “Ia sangat pelik dan mengagumkan bahawa doktor TV terkenal ini berkata, ‘Ya, apa yang sedang berlaku?’ Kami selamanya dalam hutang lelaki ini. Pasangan itu tinggal di Hollywood Hills, California bersama anak-anak mereka.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply