Berapa Tinggi Tory Lanez? Ketinggian Sebenar Rapper

Salah seorang penyanyi rap paling popular di dunia, Daystar Samuel Shaw Patterson, yang lebih dikenali sebagai Tory Lanez, telah mengejutkan dunia dengan menterjemah gaya polosnya melalui muziknya.

Walau bagaimanapun, walaupun penyanyi rap popular itu mempunyai cerita yang menarik, peminatnya dan yang lain menumpukan pada kejayaannya selepas penahanannya pada 2020.

Sebelum dia ditahan selepas pertengkaran di mesyuarat komuniti, Torre berkata dia 5’7, tetapi kenyataan rasmi daripada Jabatan Polis Los Angeles menafikan perkara itu.

Menurut Jabatan Polis Los Angeles, Torrey Lanes adalah 5 kaki 3 inci dan berat 120 paun.

Ketahui: Tarikh keluaran YNW Maley: Rapper itu tidak lagi menghadapi hukuman mati.

Apa sebenarnya yang berlaku di sana dan adakah Jabatan Polis Los Angeles benar-benar melakukan sesuatu yang salah? Nah, jika anda bertanya kepada saya, saya ragu-ragu laporan polis rasmi itu salah, tetapi siapalah saya untuk menilai, bukan?

Ketinggian kanta tory
Oleh itu, selepas penahanan awal Tori Lanez selepas pertengkaran di mesyuarat komuniti pada 2020, orang ramai mula tertanya-tanya sama ada penyanyi rap terkenal itu sebenarnya berbohong tentang ketinggiannya.

Maksud saya, kita telah melihat orang berbohong tentang ketinggian mereka berkali-kali, sama ada selebriti atau seseorang yang kita kenali, kita semua boleh bersetuju bahawa ia berlaku dari semasa ke semasa.

Oleh itu, dari perspektif saya, saya tidak boleh menyalahkan Tori kerana tidak yakin tentang ketinggiannya, terutamanya memandangkan naratif bahawa wanita di Amerika lebih suka lelaki pendek berbanding lelaki tinggi.

Keluarkan semua raja kecil saya dari sana!

Namun, saya tidak boleh menyokong Tori berbohong tentang ketinggiannya kerana kita semua melihatnya dan saya rasa tidak ada gunanya berbohong tentang ketinggian atau berat seseorang.

Jadi, semasa dalam perjalanan balik, lelaki saya berkata Torrey adalah 5’7″ dan tiada siapa yang mahu menyoalnya sebelum menangkapnya.

Keseluruhan kekacauan ini bermula apabila laporan rasmi LA PD membocorkan bahawa ketinggian sebenar Tori ialah 5’3 dan 120 paun.

Ketika itulah seluruh internet mula mempersendakan ketinggian Tory Lanez. Maksud saya, tidak boleh mempersendakan orang lain, tetapi saya tergelak kecil apabila mereka berkumpul selepas menyiarkan video Tori Lanez duduk di kerusi pada sidang akhbar. Ketinggian masih sama.

Sekali lagi saya akan katakan, tidak kira berapa tinggi atau pendek anda, bagaimana rupa anda, tidak ada yang lain.

Anda akan sentiasa menjumpai orang yang mengatakan perkara yang sangat negatif tanpa mengira keadaan dan perkara terbaik ialah jangan biarkan mereka mengatasi anda, ia semudah itu.

Jadi, saya berharap kontroversi tentang ketinggian Tori ini akan reda tepat pada masanya, dan sementara itu saya berharap Tori dapat mengatasi rasa tidak yakinnya dan menjadi dirinya sendiri.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply