Apa Yang Steve Carell Lakukan Sekarang pada 2023 & Sebab Sebenar Mengapa Dia Meninggalkan ‘Pejabat’

Steve Carell boleh memainkan apa-apa peranan.

Walaupun dia telah mengusahakan beberapa projek yang berjaya, peranannya yang paling ketara tidak diragukan lagi adalah peranan Michael Scott dalam siri komedi hit “The Office”.

Sudah lebih 10 tahun sejak Karel meninggalkan rancangan itu. Walau bagaimanapun, “The Office” kini merupakan rancangan yang paling banyak ditonton dalam sejarah televisyen.

Walaupun peminat telah menikmati komedi Michael Scott dalam siri ini, ramai yang tidak dapat membantu tetapi tertanya-tanya apa yang dilakukan oleh pelakon berbakat itu hari ini.

Mengapa Steve Carell meninggalkan pejabat?
Pada tahun 2011, hati di seluruh dunia hancur apabila Steve Carell mengumumkan bahawa dia akan meninggalkan “Pejabat.”

Walaupun siri ini diteruskan untuk dua musim lagi selepas pemergiannya, “The Office” tidak mempunyai ‘vibe’ seperti pendahulunya.

Menariknya, Karel berhenti kerana tidak mendapat peluang berlakon lain. Pada 2020, kami mengetahui bahawa dia sebenarnya meletak jawatan kerana eksekutif NBC tidak cuba memperbaharui kontraknya.

Walaupun kontrak Steve sudah tamat dan dia tidak berniat untuk pergi, tiada siapa yang cuba meyakinkannya.

Apakah yang sedang dilakukan oleh Steve Carell sekarang?
Malah sebelum Steve Carell mula menggambarkan Michael Scott, dia mempunyai reputasi yang kuat di Hollywood sebagai seorang genius komedi dan pelakon serba boleh.

Selepas meninggalkan “The Office,” Steve terus mengusahakan gabungan projek, filem dan TV yang popular.

Peranan terkenal beliau selama ini termasuk “Gila, Bodoh, Cinta,” “The Big Short” dan suara Guru dalam siri “Despicable Me”.

Dari segi rancangan TV, peranan popular baru-baru ini termasuk “Angie Tribeca”, “Uprising”, “Inside Comedy”, “The Morning Show” dan “Space Force”.

Steve Carell pada tahun 2023 (Instagram)
Steve Carell pada tahun 2023
Baru-baru ini, Steve membintangi siri TV ‘The Patient’ dan menyuarakan Guru dalam ‘Minions: The Rise of Guru’. Tetapi perkara itu tidak berakhir di sini.

Pada 2023, Carell akan bersatu semula dengan bintang bersama ‘The Office’, John Krasinski. Dia membintangi bertentangan dengan Ryan Reynolds dalam komedi Paramount Imaginary Friends, diarahkan, ditulis dan diterbitkan oleh Crossness.

Tarikh tayangan perdana ditetapkan pada 17 November 2023.

Carell dan Krasinski membintangi bersama di The Office selama tujuh musim sebelum meninggalkan rancangan itu pada 2011, walaupun dia membuat penampilan terakhirnya pada 2013.

Selain terlibat dalam beberapa projek hari ini, Steve Carell menghabiskan masa lapangnya bersama isterinya Nancy Carell di rumah mereka di Los Angeles.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply