Siapa Teman Lelaki Jessica Henwick? Adakah Dia Berpacaran Dengan Sesiapa?

Pelakon hebat berusia 30 tahun itu memulakan kerjaya profesionalnya pada 2009 dan telah muncul dalam banyak filem dan rancangan TV popular seperti “Game of Thrones”, “Star Wars: The Force Awakens” dan “The Force Awakens”. . Matriks.” kebangkitan semula

Jessica Henwick
TONTON: Siapa suami Emilia Clarke? Adakah dia sudah berkahwin dalam kehidupan sebenar?

Ketahui: Sebab sebenar Tamsin Merchant membuat semula Game of Thrones

Jadi kita semua boleh bersetuju bahawa kerjayanya sangat mengagumkan setakat ini, tetapi seorang pelakon terkenal atau tidak, bagaimana dengan kehidupan cintanya?

Jessica Hancock dikhabarkan menjalin hubungan dengan Johnny Young sejak 2021.

Tetapi ingat bahawa Jessica sering menyiarkan foto bersama di tengah-tengah khabar angin bahawa dia tidak lagi mempunyai sebarang gambar di akaun Instagramnya. Jika saya seorang lelaki pertaruhan, saya akan katakan mereka benar-benar pergi bersama.

Siapakah Jessica Henwick Dating?
Buat masa ini, nampaknya Jessica Henwick sedang terbang solo, kerana setakat 2023, tiada tanda-tanda atau khabar angin untuk mencadangkan sebaliknya.

Tetapi ceritanya tidak sama seperti beberapa tahun lalu apabila Jessica dikhabarkan akan berpacaran dengan Johnny Young, seorang beregu lagak ngeri yang sangat popular.

Jessica dan Johnny Yang bertemu di set siri TV MCU popular “Iron Fist”.

Menurut sumber, hubungan itu bermula sejurus selepas penggambaran siri itu berakhir apabila bekas kekasih mula berkencan.

Kemudian, mereka jatuh cinta antara satu sama lain dan memulakan hubungan mereka pada tahun 2021. Tiada satu pun daripada mereka telah disahkan atau dinafikan, tiada apa yang boleh dikatakan dengan pasti.

Tetapi jika saya melihat beberapa fakta, saya mengatakan bahawa khabar angin itu adalah benar. Pada mulanya, saya membuat kesimpulan ini kerana Jessica berkongsi foto di Instagramnya tentang dia dan Yang sangat selesa dan bersama.

Pada satu ketika, semua foto itu dipadamkan secara misteri. Maksud saya apa yang setiap pasangan lakukan apabila mereka berpisah, mereka memadamkan setiap gambar mereka dari akaun media sosial mereka, dan saya fikir itulah yang dilakukan oleh Jessica.

Jadi, saya tidak boleh bercakap banyak tentang hubungan mereka kerana ia tidak pernah rasmi dan punca perpisahan yang didakwa adalah tragis.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply