Siapakah Suami Mary Stuart Masterson? Adakah Dia Berkahwin?

Mary Stewart Masterson ialah salah seorang bintang terbesar era Hollywood 90-an dan 80-an, muncul dalam lebih daripada 13 filem dan penampilan sulung pada masa itu.

Memandangkan dia telah wujud sekian lama, anda semua pasti meneka bahawa selain daripada seorang pelakon yang menakjubkan dan cantik, dia telah melakukan bahagiannya terhadap lelaki dan lelaki.

Jika anda meneka, oh budak, anda betul. Sepanjang hidupnya, Mary Stewart yang cantik itu berkahwin bukan sekali, tetapi tiga kali!

Saya bersetuju menerima e-mel dan iklan yang diperibadikan.
Saya rasa ketiganya benar-benar menawan sejak dia berkahwin dengan suami ketiganya Jeremy Davidson pada tahun 2006 dan telah bersama pasangan cantik itu sejak itu.

Mary Stewart Masterson Kahwin?
Tahun ini, 2023, Mary Stewart Masterson dan suami tercinta Jeremy Davidson akan menyambut ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-17.

Tetapi ini bukan suami pertama Mary, dia telah berkahwin dengan Jorge Carl Francisco dari 1990 hingga 1992 dan dengan Damon Santos Stefano dari 2000 hingga 2004.

Dalam usia 20-an, Mary bertemu suami pertamanya, George Carl Francisco, yang dia anggap lelaki dalam hidupnya.

Kedua-duanya berpacaran selama kira-kira setahun sebelum memutuskan untuk mengikat tali pertunangan pada 1990. Tetapi tidak lama kemudian, perkara yang tidak dijangka berlaku dan bekas kekasih memutuskan bahawa lebih baik berpisah.

Tidak banyak yang diketahui tentang George Carl Francisco kerana dia tidak terkenal atau popular dalam apa cara sekalipun. Dia menjadi terkenal selepas perkahwinannya dengan Mary Stewart.

Selepas hampir sedekad, Mary memutuskan untuk kembali dan mencuba nasibnya, kali ini dengan pengarah dan penulis skrip terkenal Damon Santostefano.

Kedua-duanya berkahwin pada tahun 2000, dan empat tahun kemudian pada tahun 2004, nampaknya Mary telah membuang masa empat tahun lagi dengan seseorang yang bukan dia.

Tetapi, seperti yang saya katakan di atas, pihak ketiga sentiasa kelihatan menarik kerana suami ketiga Mary terbukti sempurna, jika saya boleh mengatakannya sendiri, malamnya di atas kuda putih.

Maryam dan pelakon popular, Jeremy Davidson berkahwin pada 2006 dan sejak itu pasangan itu hampir tidak dapat dipisahkan.

Pada tahun 2009, pasangan kekasih itu mengalu-alukan anak sulung mereka Phineas B, nama luar biasa yang mesti saya sebutkan.

Pada Ogos 2011, pasangan itu mengalu-alukan dua ahli keluarga baru, kembar, seorang anak lelaki bernama Wilder dan seorang anak lelaki bernama Cleo.

Saya tidak akan mengatakan apa-apa tentang Cleo!

Baca: Siapa teman wanita Keanu Reeves? Dan isterinya juga

Siapa Jeremy Davidson?
Jeremy Davidson adalah seorang genius yang pelbagai rupa. Beliau ialah seorang pelakon, pengarah dan pengasas bersama Stock Dayworks Film Studio di Kingston, New York.

Tetapi persembahannya boleh membangkitkan setiap emosi penonton.

Kerjaya Davidson bermula pada akhir 1990-an dengan peranan kecil dalam pelbagai rancangan televisyen dan filem. Tetapi peranannya sebagai minat cinta Kitty Jack Randall dalam siri TV “Brothers and Sisters” yang benar-benar meletakkannya di peta.

Dia memainkan MSG Chase Moran selama lima musim dalam siri Lifetime “Army Wives” yang popular, menjadikannya pengikut yang ramai.

Kredit televisyen terkenal Davidson yang lain termasuk siri TV ABC “Pan Am”, siri TV NBC “Do No Him” ​​​​dan peranan berulang dalam Musim 6 siri Rangkaian Amerika Syarikat “Royal Pans”. Watak disertakan. Dia mempunyai bintang tetamu di rancangan popular seperti “Elementary”, “The Blacklist” dan “FBI”.

Sebagai tambahan kepada kerjanya di skrin kecil, Davidson telah muncul dalam beberapa filem termasuk ‘The Architect’ (2006), ‘Tickling Love’ (2009) dan ‘The Girl on the Train’ (2013).

Dia terkenal dengan keupayaannya untuk menghidupkan watak yang kompleks dan berhubung dengan penonton.

Davidson ialah pengarah cemerlang, mengarahkan produksi “The Drawer Boy” dan “The Cipher” di New Jersey Repertory Company. Dia mengarahkan dan menerbitkan bersama filem pendek “The Beat” (2006), yang mendapat sambutan baik oleh pengkritik.

Dalam kehidupan peribadi, Davidson berkahwin dengan pelakon Mary Stewart Masterson, dengan siapa dia mempunyai tiga anak.

Pasangan itu mengasaskan Studio Filem Stockworks di Kingston, New York, yang menyediakan kemudahan produksi dan latihan kepada pembuat filem.

Ringkasnya, Jeremy Davidson ialah seorang pelakon yang berbakat dengan pelbagai peranan dalam televisyen, filem dan produksi pentas. Dia terkenal dengan keupayaannya untuk menghidupkan watak yang kompleks dan merupakan pengarah dan pengasas bersama sebuah studio filem bersama isterinya Mary Stewart Masterson. Dia adalah seorang artis sejati yang mempunyai impak yang berkekalan dalam industri hiburan.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply