Adakah Paul Thomas Anderson Temui Fiona Apple dan Maya Rudolph pada Masa yang Sama?

Sejak muncul sebagai ahli pelakon pada Saturday Night Live pada tahun 2007, Maya Rudolph telah menjadi kuasa dalam industri hiburan.

Komedi adalah kepakarannya, dan anda pernah melihatnya di Sisters, Bridesmaids, Grown Ups and Wine Country.

Saya bersetuju menerima e-mel dan iklan yang diperibadikan.

Maya juga telah meminjamkan suaranya dalam filem hit seperti Big Hero 6, Big Mouth, The Michaels vs. The Machine dan Luca. Maya kini sedang mengusahakan projek berbeza dengan Peacock Baking Brick.

Dia bersatu semula dengan bintang SNL Andy Samberg di Baking It. Dua hos mengetuai pasukan memasak dan bersaing untuk hadiah wang tunai di pameran itu.

Baca: Bagaimana Dwayne ‘The Rock’ Johnson Menjadi Terkenal: Bola Sepak, WWF, Komedi, SNL Hosting Gigs

Mereka juga menawarkan ulasan lucu untuk memastikan anda terpaku pada skrin anda. Rancangan itu menyindir hubungan mereka sebagai pemecah perjanjian.

Walaupun bintang Pengantin itu sangat tertutup, Maya mempunyai empat anak dengan pasangan lamanya Paul Thomas Anderson. Pasangan itu telah membuat penampilan umum dari semasa ke semasa.

Ketahui cara mereka berkenalan dan sebab Paul Thomas Anderson Fiona Apple dan Maya Rudolph berkencan!

Paul Thomas Anderson menjalinkan hubungan dengan Fiona selama lebih 3 tahun sebelum dia mula berkencan dengan Maya.
Paul Anderson tidak berkencan dengan Fiona Apple dan Maya Rudolph. Hubungannya dengan Fiona Apple berakhir selepas tiga tahun pada tahun 2000 dan pada tahun 2001 dia mula berkencan dengan Maya Rudolph.

Selepas hampir empat tahun berkenalan, Maya dan Paul (terkenal dengan karyanya di Punch Drink Love, Hereditary Vice dan Licorice Pizza) menjadi ibu bapa kali pertama.

Anak pertama mereka dilahirkan pada tahun 2005 dan mereka menamakannya Pearl. Anak kedua mereka, Lucille, tiba empat tahun kemudian pada 2009.

Pasangan itu mengalu-alukan anak lelaki mereka Jack pada 2011 dan anak keempat mereka, Minnie Ada, dilahirkan pada 2013.

Minnie dinamakan sempena nama ibu Rudolph, Minnie Riberton, yang merupakan penyanyi popular pada tahun 1970-an. Dia meninggal dunia pada usia 70 tahun selepas bertarung dengan kanser.

Bagaimanapun, aktres itu jarang menunjukkan anak-anaknya di Instagram dan saluran media sosial lain. Dia kebanyakannya menjauhkan diri daripada platform media sosial, tetapi aktres itu membuka tentang perjalanan keibubapaannya.

Rudolph sebelum ini memuji anak lelakinya sebagai pelakon aktif, dan mungkin menyertai mereka apabila pertunjukan mereka dengan Packing It datang.

“Anak-anak saya suka baking. Saya mahu menjadi tukang roti, tetapi saya banyak membuat baking kreatif di rumah, terutamanya dengan anak-anak saya, yang saya suka,” katanya dalam satu temu bual.

Paul Anderson dan Maya Rudolph tidak pernah berkahwin.
Menurut laporan, kedua-duanya mula berkencan pada 2001. Pada masa ini, Paul Mayer menulis dan mengarahkan filem pendek untuk SNL.

Paul menjalinkan hubungan dengan Fiona Apple jadi mereka belum mula berkencan. Paul mahupun Maya tidak pernah membincangkan cara pertama kali mereka bertemu, jadi orang ramai masih tidak tahu bahawa semuanya bermula di SNL.

Walaupun mereka belum berkahwin secara sah, mereka menganggap antara satu sama lain sebagai suami isteri.

Dalam ciri 2018 di The New York Times, aktres itu mendedahkan bahawa tidak mengapa untuk memanggil Paul teman lelakinya walaupun selepas mempunyai anak pertama.

Katanya, dia tidak selesa menggelarkan dirinya sebagai suami kerana ia membayangkan komitmen yang kuat.

“Orang ramai tahu maksudnya. Ini bermakna dia bapa kepada anak saya, saya tinggal bersamanya, kami pasangan, kami tidak akan ke mana-mana,” katanya kepada The New York Times.

Walaupun ikrar mereka tidak pernah ditunaikan, pasangan itu menghabiskan hampir 20 tahun bersama, menguatkan pengabdian mereka antara satu sama lain.

Maya, Paul dan empat anak mereka hidup sebagai keluarga bahagia di Lembah San Fernando.

Tonton semua episod Baking It Season One strim langsung di Peacock

Sekiranya anda tertanya-tanya, Fiona Apple belum berkahwin. Dia berkahwin dengan jurugambar Perancis Lionel Delot pada tahun 90-an. Dia tidak pernah berkahwin lagi selepas bercerai.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply