Siapa Rakan Kongsi Shepard Smith? Adakah Dia Dalam Hubungan?

Pembawa berita berusia 59 tahun dan pengacara “The News with Shepard Smith” mempunyai kehidupan yang menarik.

Selepas enam tahun berkahwin dengan Virginia Donald, Shepherd Smith telah melihat banyak perkara untuk mencari minat sebenar beliau.

Tetapi hari ini kita bertemu dengan rakan kongsi jangka panjang Shepard Smith, Giovanni Graziano, yang Shepard telah berkencan sejak 2012.

Nampaknya pasangan itu dipilih dengan mudah dan tidak berkahwin sehingga lama kemudian.

Shepherd Smith dalam hubungan ini?
Bersedia untuk dihanyutkan oleh kisah cinta Shepherd Smith dan Giovanni Graziano!

Bekas pengacara berita itu menjalani kehidupan terbaiknya dan hubungannya dengan Jeonie tidak kurang menarik.

Kisah cinta mereka bermula di tempat yang sangat tidak mungkin – di Fox News. Giovani, yang memegang pelbagai jawatan, akhirnya menjadi pembantu produksi Shepherd dalam rancangan itu.

Pasangan itu memutuskannya dan walaupun mereka cuba menyembunyikan hubungan mereka, mereka tidak dapat menyembunyikan cinta antara satu sama lain untuk masa yang lama.

Walaupun perbezaan umur mereka yang ketara, hubungan mereka bertambah kukuh dari semasa ke semasa kerana Joanie berusia 23 tahun lebih tua daripada Shepard. Bukan hanya mereka berdua – keluarga mereka menyayangi mereka! Dalam temu bual dengan Time, Sheppard mendedahkan bahawa dia menghabiskan percutian bersama orang tersayangnya.

Menariknya, Shepard berkahwin dengan Virginia Donald pada tahun 1987 dan melahirkan Jionni pada tahun yang sama. Nasib ada cara untuk menyatukan manusia!

Tetapi bahagian terbaik dari cerita ini adalah cinta dan pengabdian gembala dan Giovani. Mereka telah bersama selama sedekad sekarang dan tidak menunjukkan tanda-tanda perlahan. Mereka belum mengikat tali pertunangan, jelas mereka sudah mengetahui segala-galanya.

Kisah cinta mereka membuktikan bahawa cinta sejati tidak mengenal sempadan, hanya usia apabila menyentuh hati ke hati. Jadi, sediakan sarapan pagi untuk Shepard dan Giovanni serta kisah cinta manis mereka!

Siapa Giovanni Crassiano?
Walaupun sedikit yang diketahui tentang privasi dan kehidupan awal Gionee Graviano, dia menghadiri Penn State University di mana dia belajar. Malangnya, butiran tentang ibu bapa atau zaman kanak-kanaknya tidak tersedia kepada orang ramai.

Kerjaya media Giovani bermula pada 2008 apabila dia menyertai Fox News. Shepard Smith memegang pelbagai jawatan selama bertahun-tahun sebelum menyertai “The News with Shepard Smith” pada tahun 2011. Kedua-duanya berkenalan, dan hubungan sulit pun bermula.

Giovanni terus bekerja dalam berita dan pada tahun 2012 berpindah ke Rangkaian Perniagaan Fox, di mana beliau berkhidmat sebagai penerbit bersama program “Varney & Company.”

Apabila dia pergi dalam rancangan Shepard, cinta mereka bertambah kuat dan mereka meneruskan hubungan mereka walaupun berjauhan.

Walaupun bekerja dalam industri media, Giovanni lebih suka mengekalkan profil rendah dan tidak mempunyai kehadiran media sosial. Dia mahu menjauhkan diri daripada tumpuan dan membiarkan pasangannya kekal di mata umum.

Walaupun terdapat banyak maklumat tentang Giovani, satu perkara yang jelas – dia adalah penyokong Shepard, dan dia gembira bekerja untuknya.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply