Adakah Pelakon Sophia Bush Berkaitan Dengan George W. Bush?

Sophia Bush dilahirkan di California pada tahun 1982 dan hidupnya boleh dinamakan sempena bintang filem terkenal Sophia Loren.

Sophia dan Presiden Bush mempunyai banyak persamaan, mereka berdua terkenal dan Bush mempunyai nama keluarga, tetapi adakah mereka benar-benar berkaitan?

Adakah Sophia Bush dan Presiden Bush mempunyai darah yang sama?
Dipendekkan cerita, kedua-duanya tidak berkaitan.

Dia mengakui dalam satu temu bual bahawa berkongsi nama keluarga dengan bekas presiden AS itu sentiasa membimbangkan Sofia.

Orang ramai percaya bahawa dia mempunyai hubungan sulit dengan George Bush atau anak perempuannya Jenna Bush, tetapi dia secara terbuka menafikan hubungan itu.

Pendidikan dan Kehidupan Awal Sophia Bush
Sophia Bush mahu bermain bola tampar, dan dia bermain untuk pasukan sekolahnya di Pasadena, tetapi peraturan sekolahnya memerlukan semua pelajar menyertai teater.

Walaupun Sofia ingin bermain bola tampar, selepas peranan pertamanya dalam teater, dia menyedari bahawa terdapat lebih daripada seorang di atas pentas dan dia mahukan idea itu.

Apabila dia berumur 17 tahun, Sophia dinamakan “Ratu Mawar” selepas memenangi peraduan Rose Parade, dan dikenali sebagai “Ratu Drama” oleh rakan sekelasnya.

Selepas belajar di University of Southern California buat seketika, Sofia memutuskan untuk meninggalkan perniagaan lakonan.

Kerjaya lakonan Sophia Bush
Bush pertama kali membintangi filem “Van Willer: License to Party,” diikuti dengan peranan kecil dalam “Point of Origin, Sabrina, The Teenage Witch, dan “Nip/Dick” pada tahun 2002 dan 2003.

Dari 2005 hingga 2010, beliau memainkan peranan kecil dan penting dalam filem seperti “John Tucker Must Tie” dan “Table for Three”.

Pada tahun 2003, beliau mendapat peranan terbesar sepanjang zaman, memainkan watak Brooke Davis dalam drama “One Tree Hill”.

Dia adalah sebahagian daripada pelakon utama siri TV selama 9 tahun dan muncul dalam sejumlah 187 episod.

Siri TV “One Tree Hill” memenanginya banyak pujian daripada peminat dalam sembilan musimnya.

Selepas pemergiannya dari “One Tree Hill”, Sofia menyertai siri televisyen popular “Law & Order: Special Victims Unit”, “Chicago BT”, “Chicago Met” dan “Chicago Fire” sebagai Pegawai Erin Lindsay. . Dalam siri silang.

Rancangan TV terbarunya termasuk “Love, Victor” dan “Good Sam” 2020.

TONTON: Sophia Bush menerangkan sebab dia meninggalkan Chicago selepas musim 4

Sedikit tentang presiden
George W. Bush, 55, adalah Canselor Amerika Syarikat ke-43 dari 2001 hingga 2005 dan dipilih semula pada 2005.

Bush menghadapi banyak masalah semasa menjadi presiden seperti pengeboman 9/11.

Jawatan presidennya berakhir selepas Barack Obama memenangi pilihan raya 2009.

George Bush berkahwin dengan Laura Welch pada tahun 1977 dan pasangan itu mengalu-alukan anak kembar Barbara dan Jenna Bush pada tahun 1981.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply