Sebab Sebenar Rachel Nichols Meninggalkan ‘Fikiran Penjenayah’

Rachel Nichols terlibat dalam siasatan jenayah dan sumber yang rapat dengan Cook dan Brewster telah mendedahkan mereka dilepaskan atas sebab kewangan, termasuk ‘keperluan untuk mengurangkan pelakon wanita’.

Walaupun CBS mengumumkan bahawa Cook dan Bruiser akan dikembalikan untuk siri penyingkiran, kedua-duanya diketepikan buat seketika.

Brewster membuat penampilan tetamu pada musim 7.

Dia membuat penampilan tetamu pada musim 6 sebelum berulang pada musim 7.

Fikiran jenayah mempunyai banyak peranan.
Pada masa itu, showrunner Erica Major mendedahkan bahawa mereka tidak mempunyai tempat untuk Nicholas.

Peliknya terdapat lapan watak dalam siri ini.

Dia mengakui bahawa Nicole adalah pemain pasukan profesional dan telah mengalami masa sukar tetapi bermain dengan baik.

Bagaimanapun, Turner mendedahkan bahawa semasa Rachel mengendalikan situasi itu dengan baik, operasi balai itu menjadi serba salah, menyebabkan dia dipecat.

Dalam temu bual, aktres itu mendedahkan bahawa dia mendapat berita peletakan jawatannya di Twitter ketika bercuti di Peru.

Menurut bekas pelakon rancangan Criminal Minds Ed Bernero, konsep Nicole tidak ada kaitan dengan teater.

Dia mendedahkan di laman peminat siri itu bahawa dia berasa lebih yakin dengan peranannya kerana dia adalah tambahan dan bukan pengganti.

Baca: Siapa Suami Paget Brewster Steve Demstra?

Usaha Rachel Nicole selepas meninggalkan jenayahnya.
Rachels membuat rondaan sebagai pustakawan untuk membongkar rahsia laporan rahsia burung nuri tua dalam filem komedi Birds of the Year 2011.

Dalam satu temu bual, dia menyifatkan filem itu sebagai kisah cinta komedi dan peranannya berbeza daripada lakonan biasa.

Filem ini telah dikeluarkan di beberapa pawagam dan menerima ulasan bercampur-campur.

The New York Times berkata pelakon itu mendapati lakonannya menawan, manakala The Village Voice menggelar wataknya sebagai “perbuatan yang menggembirakan”.

Pada 2012, dia membintangi siri fiksyen sains Continuum, di mana dia bekerja sebagai pegawai polis dari tahun 2077 menentang sekumpulan pemberontak.

Episod pertama siri ini memulakan kerjaya pada tahun 2012 dan merupakan episod penilaian tertinggi dalam sejarah rancangan itu.

Ia disiarkan selama empat musim sehingga 2015 dan pelakon itu menerima dua pencalonan untuk Anugerah Nakshatra dan Anugerah Shani untuk Pelakon Wanita Terbaik dalam Televisyen.

Dia membintangi bertentangan dengan Tyler Perry dalam thriller Alex Cross 2012.

Dia seorang leftenan polis dan ahli psikologi.

Filem ini menerima ulasan negatif dan hanya meraih $34.6 juta di seluruh dunia.

Sekarang Rachel Nicols
Pada 2014, dia membintangi bersama Nicolas Cage sebagai isteri kepada bekas banduan yang membalas dendam selepas anak perempuannya diculik.

Filem ini dikeluarkan di VOD dan di pawagam terpilih.

Pada tahun yang sama, dia membintangi tetamu dalam siri Witch of the East dan mempunyai peranan berulang dalam Rush.

Pada 2015, dia memainkan peranan utama dalam musim 4 Chicago Fire, di mana dia adalah seorang pekerja di firma guaman tempat dia bekerja.

Pada 2016, beliau bekerja sebagai ahli epidemiologi fiksyen sains, mengetuai pasukan mencari mangsa yang terselamat daripada wabak global.

Filem ini dikeluarkan di VOD dan di pawagam terpilih, dan The Hollywood Reporter menyatakan bahawa percubaan untuk menyeimbangkan antara menjadi doktor yang bersimpati dan terkejut tidak berjaya.

Pelakon itu mempunyai peranan yang berulang di TV sebagai bekas kaunselor yang dibuang ke belakang lima abad untuk bergerak ke hadapan.

Ini TNT. Musim keempat siri ini berada di perpustakaan.

Untuk persembahannya dalam empat episod, dia telah dicalonkan untuk Persembahan Tetamu Terbaik di Televisyen di Anugerah Saturnus.

Pada 2019, dia memainkan watak Martha Stroud dalam lima episod The Man in the High Castle.

Pada tahun 2020, beliau memainkan watak utama dalam filem ‘Pantai’ yang tidak begitu dihargai. Malah, filem itu memperoleh kutipan kurang daripada $40K di box office dan menerima kurang daripada 18,000 undian di IMDB. Anda rasa – filem itu tidak menguntungkan.

Pada masa ini, Rachel Nichols membintangi Nicole dalam siri televisyen drama Keluarga ABC “A Million Little Things.”

Mengenai kehidupan peribadinya, aktres itu telah berkahwin dengan Michael Garzo sejak 2014 tetapi mereka telah bersama sejak 2012.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply