Di manakah Lindsay Lohan Sekarang pada tahun 2023? Inilah Yang Berlaku Kepadanya

Walaupun Lindsay Lohan telah lama terkenal, dia secara misterius pendiam dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Walaupun dia adalah salah satu nama rumah di Hollywood, tingkah lakunya di luar skrin dan skandal kontroversi telah membawanya kemasyhuran dan perhatian.

Daripada penyalahgunaan alkohol dan dadah kepada beberapa keputusan hidup yang buruk, kehidupan Lindsay telah mengalami banyak pasang surut. Bagaimanapun, pelakon itu memutuskan untuk membetulkan caranya dan memasuki pemulihan pada tahun 2014.

Tetapi di manakah pelakon berbakat ini pada tahun 2022 dan apa yang mereka lakukan hari ini? lihat sekeliling

Apa yang berlaku kepada Lindsay Lohan?
Pada satu ketika, Lindsay menjadi terharu dengan publisiti dan tekanan, yang mendorongnya ke dalam tabiat berbahaya seperti alkohol dan penyalahgunaan dadah.

Daripada logik normatif kepada isu undang-undang, isu itu bertindih. Apabila perkara itu tidak dapat dikawal, reputasinya terancam.

Dia menjadi subjek akhbar, yang memberi tumpuan terutamanya kepada aktivitinya di kemudahan pemulihan. Dia cuba membuat kemunculan semula dengan “Liz and Dick” dan “The Canyon” tetapi kedua-duanya menerima ulasan negatif.

Bagaimanapun, lapan tahun kemudian, dengan bantuan Oprah Whitney, Lindsay kembali ke landasan yang betul. Mahkamah membebaskannya daripada badan kehakiman buat kali pertama selepas tujuh tahun.

Dengan bantuan Oprah, Lindsay mula membuat penggambaran siri dokumen sendiri, “Lindsay,” yang memfokuskan pada hidupnya selepas menamatkan peringkat akhir pemulihan.

Apa yang anda lakukan hari ini?
Selepas keluaran “Lindsay” pada tahun 2014, Logan berada di bawah radar sepenuhnya untuk seketika. Dia mengelak bertemu dengan mana-mana wartawan dan enggan memberi temu bual.

Menurut sumber yang rapat dengan aktres itu, dia menjalani kehidupan yang tenang dan kebanyakannya damai. Dia menumpukan masa untuk meluangkan masa bersama rakan dan keluarga dan sudah lama ingin melakukan sesuatu dengan Hollywood.

Dalam latar belakang ini, nampaknya mereka telah memutuskan untuk kembali ke skrin. Kami tahu bahawa dia telah menandatangani perjanjian berbilang filem dengan Netflix dan sedang mengusahakan beberapa projek mereka yang seterusnya.

Lindsay Lohan sekarang
Tahun lalu, dia memainkan peranan utama dalam ‘Falling for Christmas’. Filem ini dirakam di Salt Lake City, West Jordan, dan Park City, dan Rotten Tomatoes menggelarnya sebagai salah satu filem Krismas terbaik sepanjang zaman.

Filem ini merupakan satu kejutan yang menggembirakan untuk peminat di seluruh dunia, yang teruja untuk mengembalikan Lindsay ke landasan yang betul dan melakukan perkara yang dia suka.

Pada 2023, Logan sekali lagi akan dilihat bertentangan dengan Jamie Lee Curtis. anda berjalan dengan baik Bahagian kedua ‘Freaky Friday’ akan datang 20 tahun kemudian.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply