Nilai Bersih Christine Baumgartner: Seberapa Kaya Isteri Kevin Costner?

Sehingga 2023, nilai bersih Christine Baumgartner dianggarkan $7 juta.

Christine Baumgartner dilahirkan pada 4 Mac 1974 dan mengejar reka bentuk dan peragaan fesyen sebagai profesionnya. Dia tidak menjadi perhatian umum sehingga perkahwinannya dengan pelakon, pengarah dan penerbit terkenal Kevin Costner.

Kedua-duanya berkahwin pada September 2004 dan mempunyai tiga anak bersama. Teruskan membaca untuk mengetahui jumlah yang diperoleh Christine berdasarkan nilai bersihnya.

Nilai bersih dan pendapatannya
Nilai bersih Christine belum didedahkan, tetapi itu tidak bermakna tekaan kami mungkin lebih tinggi daripada kebenaran.

Dia mungkin telah memperoleh wang dengan bekerja sebagai pereka dan model beg tangan.

Dia memulakan kerjayanya sebagai model pada usia muda. Kemudian, atas keperluan, dia menceburi bidang reka bentuk fesyen. Bekerja sebagai pereka fesyen, dia mereka beberapa corak dan mencipta beg tangannya sendiri.

Suaminya, Kevin Costner, membantunya menubuhkan syarikatnya dan menggalakkannya untuk meneruskan minatnya sebagai pereka.

Pada tahun 2004, dia bekerjasama dengan rakannya Tamara Morrow untuk membuka Kate Beck Couture. Kemudian, Tamara meletakkan jawatan atas sebab keluarga.

Dia mengambil kesempatan daripada populariti suaminya kerana dia lebih memberi perhatian kepada jenama suaminya.

Purata gaji tahunan pereka beg tangan di AS adalah sekitar $110,000. Berdasarkan ini, boleh dikatakan bahawa dia memperoleh pendapatan yang baik dalam kerjayanya dan meningkatkan kekayaannya.

Adakah Christine Baumgartner berkaitan dengan Brian Baumgartner?
Lebih lanjut mengenai Christine Baumgartner
Christine dilahirkan oleh Jim Baumgartner. Nama ibunya masih menjadi pedih di mata orang kerana tidak pernah disebut.

Beliau menghadiri California State University dan memperoleh ijazah sarjana muda dalam perniagaan.

Perkahwinan
Pada tahun 1980, dia bertemu dengan Kevin Costner. Kemudian pada tahun 1998, kedua-duanya bertemu di sebuah restoran dan bertukar nombor dan mula berkencan.

Walau bagaimanapun, sebelum itu, Kevin Costner telah berkahwin dan mempunyai anak (Joe Costner, Lily Costner dan Anne Costner) dengan kekasih kolejnya Cindy Silva. Costner dan Silver bersama selama 16 tahun sebelum berkahwin pada 1978 dan bercerai pada 1994. Silva menerima $80 juta daripada perceraian itu.

Costner telah menjalani kehidupan bujang, tetapi telah terlibat dengan bintang temu janji seperti Halle Berry, Bobbi Jean Brown, Elle McPherson, John London, Mira Sorvino dan Michelle Pfeiffer.

Costner melahirkan anak keempatnya semasa berkencan dengan Bridget Rooney.

Christine dan Costner secara rasmi bertunang pada 2003 dan berkahwin pada 2004 di ladang mereka di Sepanyol, Colorado. Lebih 300 tetamu telah menghadiri majlis tersebut.

Walaupun empat tahun berkahwin, tidak ada anak. Mereka kini mempunyai tiga anak: Grace Avery Costner, Caden Wyatt Costner dan Hayes Logan Costner.

Berapakah nilai suami Christine Costner?
Salah seorang pelakon paling popular pada tahun 1990-an, Kevin Costner membuat kekayaannya sebagai pelakon, penerbit filem dan pengarah.

Nilai bersihnya melebihi $250 juta. CinemaPlant mendedahkan bahawa ‘Yellowstone’ memperoleh $500,000 setiap episod.

Ini menjadikan dia diiktiraf sebagai pelakon dengan bayaran tertinggi di dunia.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply