Temui Isteri Josh Hartnett Tamsin Egerton

Pada awal 2000-an, Josh Hartnett dianggap sebagai salah satu prospek utama Hollywood dan orang ramai percaya dia akan mempunyai kerjaya yang makmur. Dia muncul dalam Halloween H2O, The Faculty dan The Virgin Suicides.

Nampaknya dia sudah bersedia untuk memulakan kerjayanya dengan filem Pearl Harbour. Keadaan tidak berjalan seperti yang diharapkan dan selepas epik perang itu mendapat banyak kritikan daripada pelbagai pihak, kerjayanya merosot.

Sejak 2010, dia telah muncul dalam filem. Terima kasih kepada Benny Dreadful, bintangnya bangkit semula, dia dapat mendapatkan semula statusnya yang hilang sebagai pelakon terkenal.

Tamsin Egerton, isteri Josh Hartnett
Hartnett memuji isterinya Tamsin Egerton dengan membuat pusingan U dalam kerjayanya.

Dia seorang pelakon yang membintangi Rosie dan St Trinian’s and Love. Di sebalik kehebatan lakonan bersama, pasangan ini jarang dilihat di media.

Selepas mendapat perhatian media, percintaan mereka dirahsiakan dan peminat sentiasa tertanya-tanya bagaimana pasangan berkuasa itu bertemu.

Bagaimana awak bertemu?
Laluan pasangan itu terlintas apabila mereka bersetuju untuk menyertai hubungan cinta di benua itu arahan Roland Joffe. Hartnett bekerja sebagai pegawai pada abad ke-18 dan sebagai ahli biologi gila pada abad ke-21. Egerton memainkan salah satu daripada dua cintanya.

Tidak dapat menukar imej kepada skrin besar. Ia bermula dengan pemergian New Campbell dan Egerton. Penggambaran ditangguhkan selepas syarikat produksi Australia membatalkan dan membuka Festival Filem Cannes 2014. Ia mempunyai nama yang berbeza bergantung pada negara. Filem ini juga dikenali sebagai The Lovers, The Singularity, The Time Traveller atau La Propiete de l’Ano.

Sudah empat tahun filem itu ditayangkan tetapi penantian itu tidak sia-sia. Hanya memperoleh $66,000 walaupun membelanjakan $7 juta.

Ulasan telah dipuji oleh akhbar popular sebagai drama perjalanan masa yang sangat baik yang dibintangi oleh jelita Bollywood Bipasha Basu dan Josh Harnett.

Pengkritik Time Out David Ehrlich menulis, “Salah satu daripada banyak watak filem yang terlupa meletakkannya dengan begitu indah, ‘Ia lebih teruk daripada kentut tiram.’

Program Hartnett yang paling berjaya ialah Keibubapaan.
Hartnett sangat berahsia tentang hidupnya, tetapi pada tahun 2021, En. Dia bercakap tentang hidupnya dalam temu bual dengan Porter. Dia ditanya apakah pencapaian terbesarnya dan apa yang dia mahu lakukan sebagai bapa.

“Saya seorang bapa kepada tiga anak dan saya amat berbangga dengan hubungan baik saya dengan pasangan serta kehidupan keluarga yang baik,” katanya. Pelakon itu berkata, dia cuba sedaya upaya untuk mengutamakan keluarga. Bapa kepada tiga anak itu berkata, ramai selebriti menjadi terkenal sehingga lupa tentang rakan dan keluarga.

Katanya, dia tidak mahu kehilangan orang terdekat jadi dia menjaga mereka sebelum bertindak.

Pelbagai rangkaian sosial disiarkan secara langsung.
Kedua-duanya mempunyai pandangan yang berbeza di media sosial. Seperti yang dilaporkan USA Today pada 2015, Hartnett bukanlah pengguna yang kerap dan enggan menyiarkan apa-apa pada platform.

Dia mempromosikan drama jenayah Wild Horse dan mengakui, “Saya tidak mahu orang tahu terlalu banyak tentang kehidupan peribadi saya kerana saya fikir ramai orang memberikannya secara percuma. Jika anda mempunyai banyak, lakukannya.” telah, jadi saya fikir. Hidup adalah membuang masa, kehidupan peribadi adalah kehidupan orang, dengan memberi tumpuan kepada kehidupan anda kehilangan pemilikan itu, jadi saya pastikan bahawa hidup saya adalah milik saya, Saya Tidak bodoh, Saya sedikit berhati-hati dalam perniagaan ini. Selesai. Saya telah mencari orang. Saya boleh melakukannya. Segera.

Pasangan lamanya suka menyiarkan gambarnya di laman media sosial. Sehingga 2023, aktres itu mempunyai lebih 36,000 pengikut di Instagram. Anehnya, dia berselfie dengan pasangannya. Hanya ada satu gambar dia bersama Hartnett di atas permaidani merah.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply