Temui isteri Ethan Suplee Brandy Lewis

Ethan Splee adalah salah seorang pelakon yang muncul dalam setiap filem utama abad yang lalu.

Beliau bekerja dengan beberapa orang yang berpengaruh dalam industri yang bertindak dan membuat perubahan besar kepada badan untuk memenuhi keperluan watak itu.

Walaupun anda fikir dia telah ‘dibuang’ oleh banyak wanita, perkahwinannya telah lebih daripada lima belas tahun.

Saya bersetuju untuk menerima e -mel dan iklan peribadi.
Walau bagaimanapun, perkahwinan mereka belum lagi dipublikasikan.

Jadi siapa Brandy Lewis? Mari kita lihat apa yang kita tahu mengenai isteri Ethan Sable.

Siapa Brandy Lewis?
Brandy Lewis adalah personaliti sosialit dan perniagaan. Dia adalah saudara perempuan Juliet Lewis yang terkenal dan anak perempuan pelakon Hollywood yang terkenal Jeffrey Lewis.

Walaupun dia mempunyai tujuh adik perempuan dalam keluarganya, hanya dia dan Juliet membuatnya ‘besar’ di Hollywood.

Brandy telah bekerja sebagai tambahan dan beberapa filem dan rancangan TV.

Ethan dan Brandi – Kisah Cinta
Kedua -dua burung itu ditemui pada usia 16 tahun.

Pertama, mereka bermula sebagai kawan rapat. Tetapi pada satu ketika, Ethan mula mencipta emosi untuk brendi, yang malangnya tidak sesuai pada masa ini. Kerana kedua -dua mereka bertempur dan mereka dipisahkan untuk seketika dan akhirnya hubungan itu terputus.

Walau bagaimanapun, nasib adalah sesuatu yang lain, dan pada tahun 2001, jalan mereka berlalu lagi. Kali ini, perkara -perkara yang agak berbeza dan kedua -duanya jatuh cinta dan mula berkencan.

Pada 23 Jun 2005, pasangan itu mengalu -alukan seorang anak lelaki Francis Tuntutan Subal ke dunia. Selepas kelahiran anak lelaki, dia memutuskan bahawa ia adalah masa yang tepat untuk perkahwinan itu dan berkahwin pada tahun 2006.

Beberapa hari kemudian, pada tahun 2007, anak keduanya, Cat Grace Lewis, dilahirkan. Kanak -kanak Brandy tidak mempunyai anaknya sahaja dengan Ethan – dia mempunyai dua lagi anak perempuan dari hubungannya yang terdahulu.

Pasangan itu menjadi datuk nenek pada tahun 2022.

Ethan menyiarkan gambar cucunya yang memegang cucunya di Instagram dan berjudul: “Cucu saya dan saya pada hari Isnin.”

Apa yang dilakukan Brandy Lewis?
Seperti yang telah kami sebutkan, kakak Brandy adalah pelakon terkenal Juliet Lewis. Kakaknya memulakan kerjayanya pada usia 19 tahun dan Brandi memutuskan untuk bekerja dengannya sebagai pembantu.

Dia memainkan tiga peranan tambahan dalam filem “Gone in 60 Seconds”, “The Second Sister” dan “The Evening Star”.

Brandy berkhidmat sebagai pengeluar dalam dokumentari “The Title Juliet Lewis Rock Documentary Film”.

Tetapi pendapatan asasnya sangat berbeza.

Brandy melancarkan syarikat pengalaman kreatif pada tahun 2015. Syarikat ini menyediakan perkhidmatan serba boleh kepada pelanggan dari segi aktiviti pemasaran dan perancangan organisasi.

Anda boleh menyewa acara korporat, bangunan pasukan, bengkel utama, kampus seni dan parti kanak -kanak.

Menjelang 2022, jumlahnya adalah kira -kira $ 400,000.

Brandy bergerak dalam perjalanan berat badannya
Dalam temu bual dengan People, Ethan Splee menyokong isterinya untuk perjalanan berat badannya, yang bermula pada tahun 2002 selepas jatuh cinta.

Dia mahu meluangkan masa dengannya, mendaki, mendaki, tetapi obesitinya membuatnya mustahil. Kemudian beratnya £ 526. Pada masa itu dia memutuskan untuk menurunkan berat badan.

“Buat pertama kalinya dalam hidup saya, saya berminat pada masa depan dan saya dapat merasakannya sendiri. Pergi ke muzium atau pergi atau pergi bercuti atau mendaki.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply