Apa yang sedang dilakukan Steve Carell sekarang pada tahun 2023 & sebab sebenar mengapa dia meninggalkan ‘pejabat’

Steve Carl boleh memainkan peranan.

Walaupun dia telah bekerja pada beberapa projek yang berjaya, peranannya yang paling ketara ialah Michael Scott dalam siri komedi hit “The Office”.

Saya bersetuju untuk menerima e -mel dan iklan peribadi.

Ia telah lebih daripada 10 tahun sejak Kerala telah meninggalkan persembahan. Walau bagaimanapun, “The Office” kini merupakan pertunjukan yang paling ditonton dalam sejarah televisyen.

Walaupun peminat menikmati komedi Michael Scott dalam siri ini, ramai orang tidak dapat membantu tetapi tertanya -tanya apa yang dilakukan oleh pelakon berbakat hingga ke hari ini.

Ketahui: Siapa isteri Brian Bomgaretr Celesticy Aclson?

Mengapa Steve Carl meninggalkan pejabat?
Pada tahun 2011, hati dunia dipecahkan apabila Steve Carl mengumumkan bahawa dia meninggalkan “pejabat”.

Walaupun siri ini berterusan selama dua musim lagi selepas pemergiannya, “pejabat” mempunyai kekurangan ‘getaran’ lebih awal.

Menariknya, Kerala pergi kerana dia tidak dapat mendapatkan peluang bertindak lain. Pada tahun 2020, kami mendapati bahawa dia sebenarnya meletak jawatan kerana eksekutif NBC tidak cuba memperbaharui perjanjiannya.

Walaupun kontrak Steve berakhir dan tidak berniat meninggalkan, tiada siapa yang cuba meyakinkannya.

Apa yang sedang dilakukan Steve Carl?
Sebelum Steve Carl memainkan peranan Michael Scott, dia adalah reputasi yang lucu dan bijak di Hollywood sebagai pelakon lucu dan serba boleh.

Selepas meninggalkan “pejabat”, Steve terus bekerja pada projek, filem dan TV yang popular.

Peranannya yang paling ketara pada tahun -tahun ini adalah suara Guru dalam siri “Craze, Stopid, Lou,” “The Big Short” dan “Desable Me”.

Bercakap tentang rancangan TV, watak -watak popular baru -baru ini termasuk “Angi Terraka”, “Penilaian”, “Insides Comedy”, “The Morning Show” dan “Space Force”.

Steve Carl pada tahun 2023 (Instagram)

Steve Carl pada tahun 2023
Baru -baru ini, Steve bekerja dalam siri TV ‘The Patient’ dan memberikan suara kepada Guru di ‘Minnes: The Rise of Guru’. Tetapi perkara itu tidak berakhir di sini.

Pada tahun 2023, Kerala akan menonjolkan bintang rakannya ‘The Office’, John Crossesky. Dia bertindak terhadap Ryan Reynolds dalam komedi Paramount Imagine Friends, yang diarahkan, ditulis dan diseberang.

Tarikh perdana telah ditetapkan pada 17 November 2023.

Kerala dan Crossesky bertindak bersama selama tujuh musim di pejabat sehingga pertunjukan ditinggalkan pada tahun 2011, walaupun mereka telah membuat pameran terakhir mereka pada tahun 2013.

Di samping dimasukkan ke dalam beberapa projek hari ini, Steve Kerala menghabiskan masa luangnya dengan isterinya Nancy Kerala di rumahnya di Los Angeles.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply