Siapakah Suami Jerrika Hinton? Adakah Dia Berkahwin?

Siri drama perubatan popular ABC “Granny’s Anatomy” membintangi Jerrica Hinton sebagai seorang doktor. Stephanie Edwards telah menguasai dunia.

Dalam kehidupan sebenar, pelakon berusia 41 tahun itu melakonkan watak fiksyennya Dr. Dia berkongsi banyak persamaan dengan Edwards, salah satunya ialah dia tidak pernah berkahwin.

Malangnya, ini adalah amalan biasa dalam dunia moden, terutamanya jika anda seorang selebriti, bujang dan belum berkahwin dalam usia 40-an.

Saya bersetuju menerima e-mel dan iklan yang diperibadikan.
Walau bagaimanapun, walaupun Jerika telah berpacaran selama lebih empat dekad, mereka hanya mempunyai satu hubungan yang diketahui umum di belakangnya!

Adakah Jerrica Hinton Berkahwin?
Sehingga 2023, Jerrica Hinton masih bujang dan, dalam hal ini, belum bertunang. Jika anda bertanya kepada saya, kebanyakan anda takut untuk bertemu dengan seseorang yang istimewa itu.

Tetapi selebriti sentiasa memberikan jawapan yang sama, “Saya menumpukan pada kerjaya saya, saya tidak mempunyai masa”.

Walau bagaimanapun, Jerrica Hinton sangat peribadi tentang kehidupan peribadinya dan sukar untuk mengetahui tentang kehidupan cintanya.

Saya ulangi, Jessica Hinton kini berusia 41 tahun dan sepanjang kerjayanya, dia hanya dikaitkan dengan pelakon bersama “Grey’s Anatomy” Jesse Williams pada tahun 2005.

Selain daripada percintaannya dengan Jesse, Jerrica menjalani kehidupan yang tidak pernah dia bayangkan sebelum ini.

Menurut beberapa sumber yang boleh dipercayai, Jerrica Hinton dan Jesse Williams mempunyai hubungan yang singkat tetapi tidak dapat dilupakan pada tahun 2005.

Jadi, saya hanya boleh membayangkan bahawa Jerrica entah bagaimana berjaya menyembunyikan semua hubungan lain dari mata akhbar.

Siapa Jesse Williams?
Jesse Williams ialah seorang pelakon, pengarah dan aktivis berbakat berbilang yang telah memberi impak besar di dalam dan di luar skrin. Dilahirkan pada 5 Ogos 1981 di Chicago, Illinois, Jessie mengembangkan minat untuk seni dan membuat perubahan di dunia.

Pada tahun 2009, Jessie pertama kali bertemu Dr. Apabila Jackson melangkah ke set “Grey’s Anatomy” sebagai Avery, dia dengan cepat menjadi kegemaran peminat.

Dengan senyuman yang indah, bakat semula jadi dan karisma yang tidak dapat dinafikan, Jessie membawa tenaga baharu kepada persembahan yang telah memikat penonton selama lebih sedekad.

Tetapi “sebanyak mana peminat menyukai Jesse untuk kerjanya di Grey’s Anatomy, aktivisme dan keadilan sosialnya yang benar-benar membezakannya.

Jesse adalah juara pendidikan sejati dan berdedikasi untuk menambah baik peluang untuk pelajar. Beliau menghabiskan bertahun-tahun sebagai guru sekolah awam dan merupakan penyokong gigih reformasi pendidikan.

Di atas semua itu, Jesse adalah kuasa yang tidak dapat dihalang untuk kesaksamaan kaum. Dia terlibat dalam Black Lives Matter dan gerakan keadilan sosial yang lain.

Tetapi untuk semua kerja seriusnya, Jesse juga terkenal dengan kemahiran komedi dan menghiburkan. Dia telah memenangi pelbagai anugerah untuk aktivisme dan kerja keadilan sosialnya, termasuk Anugerah Kemanusiaan BET pada 2016, tetapi terkenal dengan persembahannya di “Anatomi Kelabu”, memperoleh pelbagai pencalonan anugerah. .

Apabila Jesse tidak sibuk menyelamatkan dunia atau “membawa drama ke Anatomi Grey,” dia mengejar minatnya yang lain.

Beliau telah mengarahkan banyak video muzik dan filem pendek dan muncul dalam beberapa rancangan televisyen dan filem popular termasuk “Brooklyn’s Finest”, “The Cabin in the Woods” dan “Lee Daniel the Butler”.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply