Siapakah Isteri Michael Evans Behling? Adakah Dia Berkahwin?

Michael Evans Behling menjadi tumpuan beberapa tahun lalu dengan peranan Jordan Baker dalam drama sukan popular Amerika “All American”.

Saya bersetuju menerima e-mel dan iklan yang diperibadikan.

Behling bersifat peribadi tentang kehidupan peribadi dan cintanya dan tidak pernah dikaitkan dengan mana-mana selebriti setakat ini dalam kerjayanya.

Tetapi apa sebenarnya yang berlaku di sebalik pintu tertutup keluarga Behling dan adakah mereka menyembunyikan semua hubungan mereka daripada akhbar? Jawapan mudahnya ialah tidak!

Sehingga 2023, Michael Evans Behling masih bujang, dan itu tidak berlaku setahun yang lalu.

Pada Julai 2022, telah didedahkan bahawa Behling telah memfailkan perceraian sebulan selepas secara rahsia mengahwini seorang lelaki bernama Madison Stanton.

Adakah Michael Evans Behling Berkahwin?
Pada masa ini, Michael Evans Behling belum berkahwin, tetapi setahun yang lalu ia adalah cerita yang sama sekali berbeza.

Beberapa fakta menarik telah muncul bahawa bintang “All American” itu memfailkan perceraian selepas hanya beberapa bulan berkahwin, tepatnya.

Maksud saya, perkahwinan lelaki ini singkat berbanding beberapa hubungan sekolah menengah, tetapi jika ia tidak menjadi, saya fikir anda lebih baik pergi ke haluan masing-masing daripada menyalahkan satu sama lain.

Michael Evans Behling

Walau bagaimanapun, Behling sememangnya telah berkahwin kerana “The Blast” dapat memperoleh surat cerai rasmi.

Malangnya, punca sebenar perceraian tidak diketahui, tetapi perkahwinan itu hanya bertahan lima bulan. Drama itu bermula, atau lebih baik dikatakan, selepas memfailkan perceraian.

Nasib baik untuk Behling, penceraian itu berjalan lancar kerana perkahwinannya dengan bekas isterinya tidak lama dan satu-satunya kebimbangannya ialah sokongan pasangan yang diarahkan mahkamah. Dia cuba memberikan roti percuma itu dan gagal.

Satu lagi halangan yang berpotensi dalam mana-mana perceraian ialah nafkah anak, tetapi sekali lagi, itu bukan faktor dalam kes Bahling dan Stanton kerana mereka tidak mempunyai anak.

Peruntukan aset boleh menjadi kucar-kacir dengan cepat, tetapi dalam kes ini, Behling ternyata tidak terjejas. Baik aset komuniti mahupun hutang dikongsi, dan bagi aset peribadi Behling, dia dapat menyimpan sejumlah kecil.

Secara khusus, Behling menyimpan perabot bernilai kira-kira $10,000 di apartmennya, serta barang kemas bernilai $5,000. Dia memiliki Mercedes Benznya, akaun simpanan dan ceknya, akaun persaraannya, dan kepentingan perniagaannya, yang bernilai kira-kira $150,000.

Secara keseluruhannya, nampaknya Michael Evans Behling telah memastikan perceraiannya cukup selamat. Walaupun penceraian itu tidak mudah, namun keadaan menjadi lebih mudah bagi kedua-dua pihak apabila pasangan itu berkahwin dalam tempoh yang singkat dan tidak dikurniakan anak.

Ia masih dapat dilihat apa masa depan untuk Behling dan Stanton, tetapi buat masa ini pelakon kelihatan baik.

Suka Michael Evans Behling?
Ketiadaannya dalam hubungan percintaan awam telah mencetuskan spekulasi bahawa dia kini masih bujang.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply