Siapa Isteri Jerry Trainor? Adakah Dia Berkahwin?

Jurulatih Muda Jerry Dean meletakkan namanya di peta Hollywood dengan persembahan tanpa henti sebagai Spencer Shay dalam sitkom “Ikerly.”

Malangnya, Jerry nampaknya masih terperangkap dalam garis masa semasa remaja. Saya perlu memberitahu anda mengapa

Saya bersetuju menerima e-mel dan iklan yang diperibadikan.
Bagi saya, ia mudah – hampir 50 tahun dan tidak mempunyai anak atau tidak pernah berkahwin adalah sejenis sampah.

Tetapi, begitu juga. Jadi jawapan kepada soalan hari ini ialah – Jerry Trainor tidak mempunyai isteri dan tidak pernah berkahwin pada bila-bila masa dalam hidupnya.

Adakah Jerry Trainor Berkahwin?
Sehingga 2023, pelakon dan pemuzik terkenal Jerry Trainor masih bujang dan tidak pernah bertunang dalam hidupnya.

Walaupun Jerry belum berkahwin, saya percaya dia sangat rapat dengannya, kerana hubungannya dengan Jessica McKenson, yang bermula pada 2008, telah berakhir sedekad lalu.

Kedua-dua bekas pasangan kekasih itu mula berkencan pada tahun 2008 dan untuk seketika semua orang percaya perkara itu berlaku, dan selepas bertahun-tahun pertunangan adalah satu-satunya langkah yang logik.

Tetapi pada akhirnya, mereka membuktikan semua orang salah, tetapi malangnya tidak menjadi lebih baik dan hubungan mereka berakhir selepas satu dekad.

Menariknya, tugas untuk mengetahui sebab dan bagaimana hubungan mereka berakhir tanpa Tom Cruise nampaknya mustahil kali ini.

Apatah lagi, anda masih akan melihat mereka bersama dan gembira di mana-mana sahaja anda melihat.

Tetapi, sebenarnya, jika anda pergi ke Instagram Jessica, dia berkahwin dengan Grant McFadden pada 2020 dan kini mempunyai seorang anak.

Sejujurnya, saya tidak tahu sangat tentang hubungan mereka. Menurut Jerry, dia kini sedang menikmati kehidupan bujang.

Siapa Jessica McKinson?
Jessica Makinson ialah seorang pelakon dan pelawak Amerika. Terkenal dengan kemahiran lakonannya yang serba boleh dan komedi yang halus. Dilahirkan pada 29 November 1978 di Tempe, Arizona, beliau telah menubuhkan dirinya sebagai nama isi rumah dalam industri hiburan.

Minat McKinson dalam bidang lakonan mendorongnya untuk melanjutkan pengajian dalam bidang teater dan penambahbaikan di Arizona State University.

Selepas menamatkan pengajiannya, dia berpindah ke Los Angeles untuk meneruskan kerjayanya dalam industri hiburan. MacKinson memulakan kerjaya lakonannya dengan beberapa kumpulan improvisasi, termasuk Groundlings yang terkenal dan Briged Warga Upright.

Dengan kemahiran lakonannya yang luar biasa, McKinson tidak lama kemudian mula muncul dalam rancangan televisyen dan filem. Dia telah muncul dalam banyak siri televisyen popular, termasuk “The Big Bang Theory,” “How I Met Your Mother,” “The Simpsons,” “Futurama,” “Conan,” dan “The Tonight Show with Jay Lino” disertakan. Dia juga pernah muncul dalam filem seperti “Transformers: Revenge of the Fallen,” “Alvin and the Chipmunks: The Schoolboy,” dan “Semi-Pro.”

Bakat MacKinson tidak terhad kepada lakonan. Sebagai seorang penulis dan penerbit, dia mendapat nama yang baik. Beliau telah menulis dan menghasilkan beberapa siri animasi, termasuk “Kung Fu Panda: Legends of Weissmans” dan “Pickles and Peaants”.

Peranan MacKinson yang paling ketara ialah dalam siri animasi popular “South Park”. Dia menyuarakan beberapa watak dalam rancangan itu, termasuk Heidi Turner kegemaran peminat. Karya suaranya yang lain termasuk “The Boondogs,” “The Cleveland Show,” dan “Trip Tank.”

Sebagai tambahan kepada lakonan dan kerja suaranya, McKinson juga seorang pemuzik yang mahir. Dia bekerjasama dengan beberapa kumpulan pembangunan muzik dan mempamerkan bakatnya sebagai seorang artis.

MacKinson ialah penghibur tetap di teater komedi improvisasi The Groundlings yang berpangkalan di Los Angeles. Kemahiran improvisasinya telah menjadikannya terkenal sebagai salah seorang artis yang paling serba boleh dan kreatif dalam industri.

Aktres popular itu aktif di media sosial dan mempunyai pengikut yang baik di Instagram di mana dia sering berkongsi gambar dan video berkaitan kehidupan peribadi dan profesionalnya. Peminatnya menghargai rasa humor, kreativiti dan keperibadiannya yang tulen, yang menjadikannya seorang tokoh yang dipercayai dalam industri hiburan.

Di atas semua, Jessica McKenson adalah seorang pelakon berbakat yang telah mencipta nama untuk dirinya dalam industri hiburan. Kemahiran lakonannya yang serba boleh, kemahiran improvisasi dan kreativiti telah menjadikannya pengikut setia. Melalui sumbangannya kepada filem, televisyen dan animasi, Makinson telah menjadi tokoh utama dalam dunia komedi dan hiburan.

Jerry Koch Sejarah Dating
Selain Jessica McKenson, khabar angin temu janji lain mengenainya ialah hubungannya dengan Hannah Stewart. Kedua-dua hubungan ini hanya khabar angin, dengan ramai yang mengesyaki bahawa Jerry adalah gay, yang tidak pernah disahkan.

Baru-baru ini, profil Bumble yang menampilkan Jerry Trainor menjadi tular.

Sejujurnya, saya tidak fikir ini adalah profil sebenar beliau. Sesiapa sahaja boleh menggunakan foto mereka untuk membuat profil pada apl dating.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply