Siapa Teman Lelaki Keke Palmer Darius Jackson?

KK Palmer adalah salah seorang selebriti yang kehidupan cintanya sentiasa menjadi bualan ramai.

Walaupun menghabiskan banyak masa di pusat perhatian, dia tetap berprofil rendah dalam kehidupan peribadinya.

Selepas pelakon itu berusia 28 tahun pada 2021, teman lelakinya Darius Jackson menyiarkan siaran tulus menyatakan cintanya kepadanya.

“Anda adalah rahmat dari atas”, “Tidak menyangka tahun 2021 seperti musim panas tetapi di sini kita berada” – dia menulis kapsyen siaran Instagram yang kini dipadamkan.

Pada November 2021, Palmer mengesahkan percintaannya dengan Darius Jackson atau Darius Walton. “Kami menghabiskan masa ini bersama, dia benar-benar kawan baik saya, jadi saya tidak akan menyembunyikan daripada sesuatu yang menggembirakan saya.” Dia berkata pada Rancangan Dewan Damron.

Siapa Darius Jackson?
Darius ialah adik kepada pelakon Charence Jackson. Menurut laman Instagramnya, dia mempunyai lebih daripada 110,000 pengikut, di mana dia berkongsi gambarnya dengan keluarga, rakan dan KK.

Menurut profil LinkedInnya, dia bekerja sebagai hos rancangan untuk Rangkaian Podcast Biru. Dia bergabung dengan Inspire Fitness of Southern California. Syarikat itu mempunyai beberapa studio kecergasan di California.

Ia menawarkan program kecergasan kepada khalayak global melalui aplikasi Inspire Fitness. Dia bekerja sebagai penyelia pengeluaran. Dara mempunyai seorang lagi abang, Marcus Jackson.

Melihat di laman Instagramnya mendedahkan bahawa dia berkongsi hubungan rapat dengan abangnya dan keluarga masing-masing. Dia menyiarkan beberapa gambar dirinya bermain bola sepak dengan abang-abangnya.

Beliau menghadiri program pendidikan intensif dalam penyiaran radio dan bekerja di KBCH Internet Radio. Dia bekerja sebagai penganalisis warna dan wartawan yang membuat liputan permainan bola sepak sekolah menengah. Ada satu ketika dia bekerja di iHeartMedia selama setahun.

Beliau pakar dalam kewartawanan, pemasaran dan pengeluaran media. Usianya masih belum dapat kami beritahu kerana ia bukan pengetahuan umum, tetapi kami boleh mengagak dia berumur 20-an kerana abangnya yang beberapa tahun lebih tua daripadanya berusia awal 30-an.

Palmer mengenai kehidupan peribadinya
Mereka tidak pernah menyiarkan butiran hubungan mereka di media sosial. Sebaliknya, Dara tidak teragak-agak meluahkan rasa cintanya di atas pentas.

Dalam temu bual pada tahun 2020, dia berkata bahawa dia tidak suka mencampurkan kerja dan kehidupan peribadinya dan lebih suka berkencan dengan orang dari profesion lain.

Dia berkata, “Saya tidak benar-benar melakukan temu janji dalam talian kerana saya tidak tahu bagaimana saya akan lakukan tanpa melihat sesuatu atau sesuatu, anda tahu?” “Ya, saya jujur ​​100 peratus, tetapi saya menyimpan beberapa perkara untuk keluarga dan rakan-rakan,” tambahnya. Dia mengakui ada kalanya dia terlupa untuk menyiarkan kerana banyak berkongsi detik sahih dan asli di Instagram miliknya.

Ini tidak termasuk kehidupan cintanya kerana dia merasakan ia tidak selalu datang secara semula jadi. Jadi tak perlu paksa.

Permulaan yang sukar
Walaupun pasangan itu sentiasa kelihatan bercinta dan berpacaran selama kira-kira dua tahun, hubungan mereka bermula dengan beberapa drama daripada Jackson. Menurut sumber, tekanan berterusan Jackson memaksa bekas tukang jahitnya Mary Sandova untuk menggugurkan kandungan.

Dalam satu catatan, dia menuduh Palmer dan Jackson memadamkan status itu sebelum mereka mula berkencan. “Apabila dia mengandungkan anda, dia memaksa anda untuk menggugurkan kandungan dan 3 minggu kemudian memberi semangat kepada anda dengan KK Palmer [t emoji],” katanya di halaman TikToknya.

Walaupun mengeluh, pasangan itu sentiasa gembira. Pada kejadian yang jarang berlaku, Palmer akan menyiarkan gambar dirinya di pelbagai tempat. Dia mempamerkan rasa jenakanya dan boleh dilihat di Instagramnya berjenaka sambil meninjau lakonan komedi wanita.

Dia menambah, “Saya suka dari mana dia datang, tetapi bila keseronokan bermula?” Dan mula ketawa.

Mereka akan menjadi ibu bapa.
Dua bulan lalu, pada Disember 2022, KK telah berkongsi berita yang menggemparkan itu kepada kita semua.

“Beberapa khabar angin sedang berlaku, orang berkata dalam komen saya, KK sedang mengandung, KK hamil, dan saya mahu meluruskan rekod – saya!” Palmer berkata semasa menganjurkan SNL.

Pada SNL, pada Januari 2023, Palmer mendedahkan jantina bayi itu—mereka menjangkakan seorang lelaki.

Pada Hari Valentine, Jackson berkongsi beberapa gambar dengan teman wanitanya yang sedang hamil.

Selamat Hari Valentine, Ibu. – Dia memberi tajuk.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply