Adakah Jeremy Renner Pekak dalam Kehidupan Sebenar?

Reiner muncul dalam Thor 2011, The Avengers 2012, Avengers 2015: Age of Ultron, Captain America: Civil War 2016, Avengers: Endgame 2019, dan Widow 2021. di rancangan Disney+ Hoki pada 2021.

Watak Hawkeye sukar didengar, menyebabkan ramai yang mempersoalkan sama ada dia pekak dalam kehidupan sebenar.

Clint Burton telah melalui masa yang sukar dan siri hoki memfokuskan pada daya tahannya seperti tiada filem lain. Siri ini memberi tumpuan kepada kehilangan pendengarannya dan bagaimana ia mempengaruhinya dalam kehidupan sebenar.

Alat Bantu Pendengaran Jeremy Renner
Tidak, Jeremy tidak pekak dalam kehidupan sebenar, Clint Burton adalah.

Pada sidang akhbar untuk siri itu, Renner membincangkan kedudukan Burton.

Walaupun ini adalah bahagian utama ceritanya, ini adalah filem pertama di mana watak itu telah diuji.

Sukar untuk mendengar pelakon bercakap tentang betapa pentingnya memainkan watak yang pernah mengalami perjuangan yang sama.

“Saya fikir ia adalah perkara yang sangat keren kerana ia sentiasa menjadi sebahagian daripada watak Clint dalam komik, dan kami menemui cara untuk menjadikannya titik masuk sebenar dalam hidupnya dan mengenainya. Sungguh impaknya,” katanya. ”

“Sangat menarik, menarik untuk bekerja sebagai orang pekak… kadang-kadang buta, kadang-kadang pekak,” katanya.

Statusnya sebagai lelaki keluarga yang sempurna menjadikan dia kelihatan menarik dan dia kelihatan lebih baik dalam setiap filem yang dibintanginya.

Selepas meremehkan masalahnya dalam episod pertama siri ini, episod ketiga Hawkeye mendedahkan bahawa ia telah menjadi sebahagian daripada identitinya.

Baca Juga: Pelakon Avengers Terkaya Dalam Kehidupan Sebenar: Kedudukan Mengikut Nilai Bersih

Permainan hoki beliau adalah sensasi.
Episod ini juga memperkenalkan Maya Lopez, seorang Echo yang juga mempunyai kebolehan mendengar, yang menonjolkan perbezaan antara dia dan Clint, terutamanya apabila mereka bertemu.

Maya, pekak sejak lahir, berkomunikasi menggunakan bahasa isyarat semasa dia bertarung dalam dua pertempuran epik, tetapi Clint, yang masih bergelut dengan keadaan itu, lebih bermasalah.

Maya berkata bahawa Clint akan baik-baik saja tanpa alat bantuan pendengaran dan dia memusnahkan penyumbat telinganya semasa bertengkar. Clint melarikan diri dengan Kate, walaupun dia terpaksa bekerja tanpa alat bantuan pendengarannya.

Ia membantu apabila watak mencurahkan emosi sebenar mereka ke dalam peranan mereka, dan Rainer Haug tidak berbeza. Dia mengalami masalah telinga dan cara wataknya mengendalikan situasi dalam filem itu membuatkan pelakon itu berasa segar.

Adegan di mana dia menjawab telefon dan anaknya Nathaniel dalam talian dianggap sebagai tindakan yang paling boleh dipercayai dalam siri ini. Kate Bishop membalas dengan mengatakan bahawa budak itu betul. Prestasinya tiada tandingan.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply