Lihat Mary Padian Kini Selepas ‘Perang Penyimpanan’

Maryam Badian yang berusia 42 tahun menjadi tajuk utama selepas menjauhkan diri daripada media untuk masa yang lama.

Mary adalah sebahagian daripada “pelakon” utama siri realiti “Storage Wars: Texas” dan telah banyak menonton rancangan itu. Selepas Pamela Anderson untuk ‘Baywatch’, Mary untuk ‘Saving War’.

Dia adalah seorang wanita yang menarik yang telah menarik peminat yang tidak berminat dengan rancangan itu dan peminat yang berminat dengan apa yang Meri Badian lakukan sekarang.

Apa yang Mary Padin buat sekarang?
Malah selepas kemunculan terakhirnya dalam rancangan itu, Maryam telah aktif di media sosial terutama di akaun Instagram miliknya.

Mary Pattin
Untuk seketika, dia berkongsi foto menggunakan perisian storan hashtag, tetapi kemudian, dia mengubah sepenuhnya strateginya dan menggunakan pengaruhnya untuk mempromosikan akaunnya dan jenama lain di kedainya. Memutuskan untuk menggunakan pengaruh.

Kedai popularnya pergi dalam talian. Ia dipanggil Quest for Mary. Tapak ini mempunyai beberapa kategori yang anda boleh beli-belah, termasuk “Crysty Plushies,” Artisan Finds dan Holiday Finds. Ia juga menjual barangan selain daripada yang dipamerkan.

Maksud saya, dia mempunyai “peti harta karun” yang bernilai $50 dan anda boleh mendapatkan sekurang-kurangnya 10 barangan antik yang dikeluarkan oleh Mary. Bhatian juga mempunyai perniagaan autograf peribadinya sendiri.

Berkaitan: Siapa Teman Lelaki Maryam Badian? Adakah dia sedang menjalin hubungan?

Kita boleh katakan bahawa Mary menemui cara untuk mengembangkan perniagaannya dengan menggunakan peminat setianya untuk menghidangkan dan menjual produk kepada penduduk tempatan Texas, seperti yang dia lakukan di kedai batu bata dan mortarnya. Komersil

Pada masa kini, Badian bukan sahaja seorang usahawan muda yang berjaya dengan perniagaan dalam taliannya, tetapi juga seorang dermawan.

Maryam terlibat dalam badan amal bukan untung Ubuntu Life. Badian menyertai Ubuntu melalui rakan baiknya Amal Safdar, ketua pembangunan Ubuntu.

Dia mereka gelang tangan yang dibuat oleh 200 wanita Maasai di Kenya. Semua keuntungan daripada gelang itu disalurkan kepada dana yang ditubuhkan untuk membina klinik kanak-kanak di Kenya.

“Ubuntu Life mengubah kehidupan di banyak peringkat dan saya bangga menjadi sebahagian daripadanya! Gelang manset manik adalah simbol kegembiraan persahabatan dan kegembiraan memberi kembali. – Mary berkata tentang semangatnya untuk dermawan.

Kumpul harta terbesar perang.
Beberapa barang Mary dalam simpanan adalah unik, antik dan berharga.

Mari lihat apakah inovasi terbaik dan termahal mereka dalam peranti storan:

Kotak yang mengandungi kit solek pra-Victoria antik (berus rambut, korset dan cermin) dinaikkan nilainya dan kotak yang diterima Mary bernilai $1000.
Set azimat ular (seruling, kain dan bakul khas, semuanya dari India) tidaklah begitu mahal, tetapi ia sangat istimewa!
Kad Pokémon yang jarang ditemui membawa Mary $600.
Bom tangan seramik Empayar Byzantine
Pelana unta bernilai $3,000!!!
Menonton Mary membida unit storan dalam Storage Wars, jelas bahawa matlamatnya bukanlah wang, tetapi mencari item unik.

Marie Pétain dalam Perang Perhimpunan
Rancangan pertama Badian pada tahun 2012 adalah spin-off daripada siri realiti TV popular “Storage War”.

Mary muncul dalam pelakon utama “Storage Wars: Texas” pada musim kedua.

Dia muncul dalam beberapa episod Storage Wars yang difilemkan pada 2010 dan 2011 sebelum menjadi sebahagian daripada pelakon rasmi dalam Musim 2.

“Storage Wars: Texas” disiarkan dari 2011 – 2014 dengan 3 musim dan sejumlah 78 episod.

Pelakon musim 1 termasuk Lisa Lewis dan pasangannya Jerry Simpson, Maurice Bregoff (“The Duck”), Ricky Smith dan anak saudaranya (“The Rangers”).

Semua artis biasa dan separa biasa mempunyai barangan untuk dijual di kedai antik mereka, perabot antik untuk dipulihkan dan koleksi peribadi untuk disimpan dalam koleksi peribadi mereka.

Mary Badian menyertai Storage Wars dalam Musim 2, menggantikan Lisa Lewis, yang sebelum ini meninggalkan rancangan itu.

Nama panggilannya dalam rancangan itu ialah “Junkster”.

Dia mula-mula mula membeli unit storan, tetapi apabila dia menyedari perkara itu tidak berjalan lancar, dia bekerjasama dengan Mo Prikoff.

Akhirnya, Mary mendapat keyakinan dan mula membeli-belah sendiri.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply