Temui Isteri Josh Hartnett Tamsin Egerton

Pada awal 2000-an, Josh Hartnett dianggap sebagai salah satu prospek utama Hollywood dan orang ramai percaya dia akan mempunyai kerjaya yang makmur. Dia muncul dalam Halloween H2O, The Faculty dan The Virgin Suicides.

Kerjayanya sudah bersedia untuk bermula apabila dia membintangi Pearl Harbor. Ia tidak berjalan seperti yang diharapkan dan kerjayanya hancur kerana epik perang itu mendapat banyak kritikan daripada pelbagai pihak.

Sejak 2010, dia telah muncul dalam filem. Bintangnya akan bangkit semula terima kasih kepada Benny Dreadful, mendapatkan semula statusnya yang hilang sebagai pelakon kecil.

Tamsin Egerton, isteri Josh Hartnett
Hartnett membuat pusingan U dalam kerjayanya untuk isterinya Tomsine Egerton.

Dia seorang pelakon yang membintangi Rosie dan St Trinian’s and Love. Di sebalik kehebatan lakonan bersama, pasangan ini jarang dilihat di media.

Percintaan mereka terlalu rahsia sehingga tersebar ke seluruh media dan peminat sentiasa tertanya-tanya bagaimana pasangan berkuasa itu bertemu.

Bagaimana awak bertemu?
Laluan pasangan itu terlintas apabila mereka bersetuju untuk menyertai hubungan cinta di benua itu arahan Roland Joffe. Hartnett bekerja sebagai pegawai pada abad ke-18 dan sebagai ahli biologi gila pada abad ke-21. Egerton memainkan salah satu daripada dua cintanya.

Tidak dapat menukar imej kepada skrin besar. Itu meninggalkan Campbell dan Egerton di hadapan. Penggambaran telah dihentikan selepas syarikat produksi Australia itu gulung tikar, dan ia memulakan kerjaya pada Festival Filem Cannes 2014. Ia telah menggunakan nama yang berbeza dari negara ke negara. Filem ini juga dikenali sebagai The Lovers, The Singularity, The Time Traveller atau La Prophete del Anno.

Empat tahun telah berlalu sejak filem itu ditayangkan tetapi ia tidak membawa apa-apa kebaikan. Walaupun membuat $7 juta melebihi bajetnya, ia hanya memperoleh $66,000.

Drama perjalanan masa epik yang dibintangi oleh kecantikan Bollywood Bipasha Basu dan Josh Hartnett telah diterbitkan dalam majalah popular.

Pengkritik Time Out David Ehrlich berkata, “Salah satu daripada banyak watak filem yang terlupa meletakkannya dengan begitu indah, ‘Ia lebih teruk daripada sari tiram’.”

Program Hartnett yang paling berjaya ialah Parenthood.
Hartnett sangat berahsia tentang hidupnya, tetapi pada tahun 2021, En. Dia bercakap tentang hidupnya dalam temu bual dengan Porter. Dia diminta untuk menamakan projek yang dia anggap pencapaian terbesarnya, dan sebagai bapa dia terpaksa melakukannya.

Dia menambah, “Saya seorang bapa kepada tiga orang anak dan saya sangat bangga mempunyai hubungan yang baik dengan pasangan saya dan kehidupan keluarga yang indah.” Pelakon itu berkata, dia cuba sedaya upaya untuk mengutamakan keluarga. Bapa kepada tiga anak itu berkata, ramai selebriti terperangkap dalam kemasyhuran sehingga lupa tentang rakan dan keluarga.

Dia berkata dia tidak mahu kehilangan orang yang rapat dengannya, jadi dia menyatakan kebimbangannya kepada mereka sebelum membuat persembahan.

Pelbagai rangkaian sosial sedang melakukan penstriman langsung.
Kedua-duanya mempunyai pandangan yang berbeza di media sosial. Menurut kenyataannya kepada USA Today pada 2015, Hartnett bukanlah pengguna yang kerap dan tidak berminat untuk menyiarkan apa-apa di platform.

Dia mempromosikan drama jenayah Wild Horse dan mengakui, “Saya sengaja tidak mahu orang tahu terlalu banyak tentang kehidupan peribadi saya kerana saya fikir ramai orang akan memberikannya secara percuma. Saya fikir Jika anda menghabiskan banyak masa dalam hidup anda, kehidupan peribadi anda adalah yang mendapat perhatian orang, apa yang orang boleh buat dengan cepat?

Pasangan lamanya suka menyiarkan gambarnya di laman media sosial. Sehingga 2023, aktres itu mempunyai lebih 36,000 pengikut di Instagram. Anehnya, dia mengambil beberapa swafoto dengan pasangannya. Hanya ada satu foto dia bersama Hartnett di atas permaidani merah.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply