Siapakah Isteri Nick Groff Tessa DelZoppo?

Nick Graf berkahwin dengan Tessa Del Zoppo pada Oktober 2021.

Persembahan terkenal Delsopo Graf dipaparkan dalam Death Walker, di mana dia meneroka pelbagai aktiviti paranormal.

Duo ini telah menganjurkan beberapa rancangan langsung bersama-sama dan memulakan siri dalam talian yang dipanggil Dead Time with the Graphs yang disiarkan di Facebook dan YouTube.

Peranan Delzopo sebagai medium adalah untuk menunjukkan kepada orang ramai bahawa orang tersayang mereka yang meninggal adalah dekat, selamat dan damai.

Tenaganya menghubungkan dunia rohani dengan dunia nyata dan menjawab persoalan tentang apa yang berlaku apabila orang mati.

Baca: Siapa teman wanita Jagapagan? Adakah dia berkencan dengan seseorang?

Siapa Tessa Delsopo?
Apabila dia berumur empat tahun, dia mempunyai pengalaman hampir mati yang membolehkan dia melihat dan berkomunikasi dengan roh.

Apabila dia semakin matang, mengikuti pengajian sederhana membolehkannya memperoleh ijazah dalam pendidikan dan ijazah sarjana dalam kaunseling kesihatan mental klinikal.

Dia meletakkan kehidupan profesionalnya dan memilih panggilannya sebagai medium untuk menghantar mesej dari dunia roh.

Oleh kerana hubungannya dengan roh, dia mengembangkan minat dalam dunia rohani sejak kecil. Beliau menggesa orang ramai datang ke tempat yang terdapat aktiviti paranormal untuk memeriksa kawasan itu dan mengetahui siapa yang berada di situ.

Usaha Delsopo membawanya ke pelbagai lokasi, mengambil bahagian dalam siasatan jenayah yang melibatkan pembunuhan dan orang hilang.

Kerjayanya bermula apabila dia mula bekerja dengan pelanggan tempatan dan antarabangsa.

Dia telah menganjurkan pelbagai stesen radio dan podcast, membolehkannya menjangkau khalayak yang lebih luas.

Latar belakangnya sebagai bekas juruterbang dan penari dalam industri hiburan memberikannya platform yang boleh digunakannya.

Dia berkencan dengan ramai selebriti.
Dia sentiasa mahu mencipta platform di mana dia boleh berkomunikasi secara langsung dengan Roh. Jadi dia memutuskan untuk memperbaikinya lagi.

Dia mula membuat persembahan untuk penonton langsung yang besar di pelbagai tempat, yang membawa kepada pertunjukan langsung kasinonya, A Glimpse.

Rancangan itu memulakan kerjaya pada tahun 2020 dan apabila wabak itu menjejaskan semua orang, dia menukar rancangannya menjadi podcast yang dipanggil A Night with a Medium.

Selepas berakhirnya wabak itu, dia meneruskan persembahan secara langsung, tetapi menukar namanya kepada Tessa del Zoppo: Live! dengan pihak lain.

Dia masih dalam perjalanan.

Media menjadi tuan rumah kepada ramai muka termasuk selebriti.

Kerjayanya terus berkembang dan semangatnya untuk hadiahnya membolehkan dia menjangkau ramai orang di seluruh dunia.

Keluarga Nick Graf dan Tessa Del Zupo
Pada 2 November 2021, Nick Graf mengumumkan bahawa dia sedang mengandung anak pertamanya.

Bintang realiti itu, yang terkenal dengan hubungan cintanya yang luar biasa dengan Katrina Weidman, berkata dia dan isterinya sedang mengandung.

Pasangan itu mengikat tali pertunangan seminggu sebelum pengumuman dan majlis perkahwinan mereka diadakan di Muzium Witchboard di Salem, Massachusetts.

Pasangan itu turut memuat naik gambar di media sosial dengan pengumuman tersebut. Seorang anak lelaki dilahirkan kepada pasangan itu pada April 2022.

Young Grove ialah adik kepada dua anak Nick daripada perkahwinan terdahulu, Chloe dan Annabelle. Seronok apabila mengetahui Tessa menjalinkan hubungan yang bahagia dengan dua anak tirinya. Walaupun butiran pasangan itu sentiasa disembunyikan daripada media, keluarga empat atau lima orang itu tinggal bersama.

Nick dan Tessa Graf pada tahun 2023

Dia cukup aktif di media sosial. Baru-baru ini, Tessa berkongsi gambar mereka berdua bersama pada Hari Kekasih.

Selamanya kekasihku
“Cinta adalah perasaan, perasaan, tanpanya anda tidak boleh hidup. Saya katakan, masuk ke dalam fikiran anda. Cari seseorang yang anda boleh cintai gila-gilaan dan yang masih mencintai anda. Jangan.” – Dia menamakannya.

“Saya sayang awak sangat-sangat!!!” – balas Nick.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply