Siapa Teman Lelaki Bella Hadid, Marc Kalman? Inilah Yang Kami Tahu Tentang Hubungan Mereka

Sejak Bella Hadid menamatkan hubungannya yang sangat publisiti dengan aktor The Weeknd, model itu tidak berprofil rendah tentang kehidupan peribadinya.

Oleh itu, apabila dia mendedahkan bahawa dia berkencan dengan Mark Coleman pada 2021, ramai orang ingin mengetahui lebih lanjut tentangnya.

Walaupun pasangan itu telah menutup mulut tentang butiran percintaan mereka, model itu telah membincangkan hubungan masa lalunya sebelum bertemu Cullman.

Dalam temu bual dengan podcast Victoria’s Secret VS Voice pada awal 2022, supermodel itu mendedahkan bagaimana dia bergelut untuk mempertahankan dirinya pada masa lalu.

Dia akan sentiasa membalas penderanya dan menggembirakan orang lain tetapi tidak pernah menjaga dirinya sendiri.

Dia berkata meditasi, terapi dan berehat daripada media sosial telah membantunya berasa lebih baik.

Model itu kini berada dalam keadaan baik, dengan ramai yang tidak sabar-sabar untuk mengetahui lebih lanjut tentang lelaki baharunya, walaupun ia masih bersifat peribadi.

Walaupun mengejar kerjaya dalam seni dan fesyen bersama nama besar seperti Travis Scott, Cullman jarang mendapat perhatian.

Inilah semua yang anda perlu tahu tentang teman lelaki Bella Hadid, Mark Cullman.

Perbezaannya ialah dia bekerja di belakang tabir dan menguruskan penjenamaan, reka bentuk dan seni.

Laman web rasminya di luar talian, tetapi menurut laporan, dia telah bekerja dengan pelanggan berprofil tinggi seperti KNG Records, Milk Studios, Mad Fashion Week dan Smoke X Mirrors.

Dia juga telah mereka pakaian untuk jenama fesyen Jepun A Bathing App.

Pereka telah bekerja dalam industri seni selama bertahun-tahun dengan rakan kongsi perniagaannya Cory Damon Black.

Kedua-duanya membesar bersama, tetapi tidak bertemu sehingga mereka bertemu di Art Basel.

Bercakap mengenai perkongsian dengan Damon, sumber mendedahkan bahawa Damon adalah artis dan Kalman ialah pengarah seni.

Seperti yang dinyatakan pada tahun 1985, kedua-duanya mencipta karya seni album dan menyumbang kepada penjenamaan Travis Scott.

Dia membuat persembahan dengan superstar itu di festival SX Tumblr IRL pada tahun 2015 dan menambah karyanya ke pentas di mana Scott membuat persembahan.

Hubungan Bella Hadid dan Mark Kallman
Selain bekerja dalam industri fesyen, mereka berdua juga pernah melakukan kerja amal bersama.

Pada awal tahun 2022, dia menjadi sukarelawan di The Bowery Mission di New York City.

Model itu memuat naik gambarnya dari tempat perlindungan ke Instagramnya.

Walaupun teman lelakinya tiada dalam gambar itu, pasangan itu dilihat bersama dalam gambar yang dikongsi oleh Daily Mail.

Pada September 2022, pasangan itu menghadiri Terbuka AS di New York City untuk menyaksikan Serena Williams bermain di finalnya.

Kedua-duanya dilihat berpegangan tangan dan bersorak untuk Serena yang penuh emosi ketika pemain itu menamatkan perlawanan terakhir kariernya.

Ia diejek di Reddit.
Bella dan teman lelakinya diejek di Reddit kerana membawa kembali fesyen lewat 90-an, awal 00-an.

Saya tidak akan mengatakannya di Twitter kerana gadis-gadis “berfesyen tinggi” menyorongnya ke kerongkong saya, tetapi saya fikir gaya jalanan Bella adalah “adakah dia cergas atau kurus”. Kerana pakaian ini terbakar jika dipakai oleh sesiapa sahaja kecuali model tinggi langsing. – kata seorang pengguna Reddit.
Saya benci kecantikan ini. Saya membencinya semasa saya berumur 13 tahun dan kini saya berumur 34 tahun. Tolong jangan kembali! tolonglah! – Ditambah satu lagi.
Mungkin saya tiada selera berfesyen…tapi gaya Bella memang menakutkan. – Orang ketiga berakhir.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply