Drama Jangan Lupa Janji

Tonton drama sensasi Jangan Lopa Janji yang mengisi slot Tierra di Austria mulai 20 November 2023. Jangan lepaskan kisah penuh emosi ini setiap Isnin hingga Jumaat jam 6:00 petang. Drama ini berjalan selama 45 episod, diarahkan oleh Michael Ang dan diterbitkan oleh Jota Whedon.

Drama Jangan Lupa Janji

Episod: 45
Tarikh Tayangan: 20 November 2023
Waktu Siaran: Isnin – Jumaat, 6:00 petang
Rangkaian: Astro Ria / Astro Go
Penulis Skrip: Rehal Nuharis
Pengarah: Michael Ang
Produksi: Juita Viden Sdn Bhd

Ben Amir, Aksha Senrose, Jazmi Juma, Angeline Tan dan bintang terkemuka lain akan memukau penonton dengan persembahan mereka. Ditulis oleh Rachel Nohris, Zhang Lopa Jingjie, Astro Ria dan Astro Go, ia menyampaikan hiburan berkualiti setiap minggu.

Sebagai Pengarah Urusan Juita Viden Sdn Bhd, Michael Ang memastikan pengalaman menonton yang menarik dengan sentuhan profesional. Lagu tema filem ‘Don’t Dirty This Love’ oleh Nikki Palike melengkapkan pengalaman teater.

Filem ini dibintangi oleh Aamir Akmal sebagai Rihanna, Aksha Senrose sebagai Rihanna, Jasmine Juma dan Angelina Ten Mona sebagai Michael. Banyak lagi watak lain seperti Laila Sania, Aja Aziz, Amri Aziz, Melissa Arelia ditambah untuk memberi dimensi hebat kepada cerita.

Pendek kata, Jangan Loba mengisahkan Jenji Mona yang mengambil Akmal dan Michael sebagai anak angkat dan mencetuskan kontroversi di sekelilingnya. Namun persekitaran yang mencabar membawa kelainan pada tingkah laku dua beradik ini.

Akmal bekerja keras untuk memberikan Michael pendidikan terbaik di kolej, tetapi masalah timbul apabila Michael mula bergaul dengan rakan yang salah. Jangan ketinggalan episod ini yang menawarkan pengalaman mendalam dan rohani.

About Mehmood Ayaz

Mehmood Ayaz is a popular blogger and writing expert. He is very passionate about writing on daily news update. He has posted articles on fashion, news update, mobiles and technology.

Leave a Reply